Activiteiten

Business Coaching
Met uw eigen Business Coach heeft u een uiterst professionele sparringpartner.
Advisory Boards
Laat u omringen door een complementaire mix van High-Level professionals die een uitstekend klankbord zijn om uw bedrijf te adviseren.
Strategy
Onze Business Coaches helpen u met uw strategische uitdagingen en oefeningen.
Implementation
Laat ervaren professionals uw implementatieprojecten uitvoeren en u heeft gegarandeerd succes!

BUSINESS COACHING

Met uw eigen Business Coach heeft u een uiterst professionele sparringpartner die u zal helpen tot de juiste inzichten te komen, op maat van uw noden. Deze coachingsessies zijn doorgaans maandelijks en op halve dag basis om uw bedrijfsagenda efficiënt en optimaal te houden.

U kan uiteraard ook een Business Coach inschakelen om één of meerdere van uw teamleden te coachen op een professionele manier, met het gewenste resultaat als gevolg.

Wenst u het Business Coaches Network te contacteren? Klik hier.

ADVISORY BOARDS

Wenst u zich te laten omringen door een complementaire mix van High-Level professionals die een uitstekend klankbord zijn om uw bedrijf te adviseren? Neem dan snel contact op met het Business Coaches Network. Zij weten hoe dit aangepakt moet worden, wat de valkuilen zijn en zorgen voor de invulling van de juiste profielen op maat van uw bedrijf.  Deze Advisory Boards bestaan doorgaans uit 4 Leden van de Board en komen gemiddeld 4 tot 6 keer per jaar samen. Uiteraard kan de samenstelling aangepast worden naar gelang uw noden.

Wenst u het Business Coaches Network te contacteren? Klik hier.

STRATEGY

Het is enorm belangrijk dat u als bedrijfsleiding perfect weet wat de mogelijkheden en bedreigingen zijn van uw onderneming. Waar u naartoe wil en hoe er te geraken. Op regelmatige tijdstippen een strategische oefening laten uitvoeren door ervaren ondernemers zal u snel op weg helpen. Een onderbouwde visie met zicht op de toekomst zal uw organisatie vleugels geven.

Dit strategisch inzicht zal u ook helpen bij nieuwe technologische veranderingen in onze maatschappij en zullen er voor zorgen dat uw bedrijf veerkrachtiger wordt.

Wenst u het Business Coaches Network te contacteren? Klik hier.

IMPLEMENTATION

Een bedrijf staat niet stil en kan zich altijd verbeteren. Onze Business Coaches helpen u met de implementatie van ieder verbeter- of changetraject. Steeds op een duurzame manier en rekening houdend met uw bedrijfswaarden en normen. In de implementatiefase gaan onze Business Coaches hands-on operationeel meewerken om tot de gewenste resultaten te komen. Deze implementation Managers zorgen dat de vooropgestelde doelstellingen ook effectief behaald worden en borgen hun kennis op de werkvloer. Om de juiste manager aan u bedrijf te binden werken we samen met ons zustermerk 3W. 3W beschikt over een netwerk van meer dan 7.000 managers.

Wenst u het Business Coaches Network te contacteren? Klik hier.

Business Coaches