Bedrijf

MISSIE

Het Business Coaches Network brengt een netwerk van gedreven en ervaren Business Coaches samen, dat van de doelgerichte ondersteuning en coaching van KMO’s en groeibedrijven zijn missie maakt. Onder het motto “Smart Human Capital” streeft het Business Coaches Network naar innovatief en duurzaam ondernemen. Dat doen we via vier kernactiviteiten:

 

Business Coaching: Bedrijfsleiders of managementteams kunnen een beroep doen op hun eigen Business Coach als uiterst professionele sparringpartner.

Advisory Boards: Ondernemers kunnen zich laten omringen door een complementaire mix van High-Level professionele Business Coaches die een uitstekend klankbord zijn om het bedrijf te adviseren

Strategy: Onze Business Coaches helpen bedrijfsleiders met hun strategische uitdagingen en oefeningen.

Implementation: Onze ervaren professionals gaan hands-on en operationeel meewerken om alle mogelijke implementatieprojecten uit te voeren op een duurzame en succesvolle manier.

VISIE

Ondernemingen worden steeds vaker geconfronteerd met snelle veranderingen en technologische evoluties die er voor zorgen dat bedrijfsleiders en hun managementteams performanter moeten gaan opereren om te groeien en soms zelfs om te kunnen overleven.

Het Business Coaches Network stelt vast dat er vaak bijzonder veel kennis en knowhow aanwezig is bij deze bedrijfsleiding, hun managementteams alsook op de werkvloer, maar dat die kennis en knowhow vaak niet optimaal worden benut om een positiever werk- en ondernemersklimaat te creëren en juiste keuzes te nemen of opportuniteiten te zien.

Het Business Coaches Network heeft een complementair team samengesteld dat bedrijven coacht en ondersteunt in alle levensfasen: start-up, early stage, snelle groei, mature fase en overdracht. Via een uitgebreid netwerk van high level entrepreneurial Business Coaches  worden ondernemers geadviseerd en gecoacht over alle mogelijke uiteenlopende bedrijfsthema’s, maar steeds op maat van de noden van het bedrijf.

Wie is immers het best geplaatst om andere bedrijfsleiders te coachen en te adviseren? Iemand die het toch zelf al eens succesvol heeft gedaan, niet?