Business Coaches

Een greep uit onze meer dan 1.000 Business Coaches.

Luc Sterckx
Luc Sterckx is een business met een uitgebreide ervaring in leidinggevende functies.

Dankzij de expertise die hij opdeed als CEO van SPE-Luminus en Oleon is hij vandaag een expert in corporate governance en energie.

Luc is voorzitter van Febeliec en Blue Planet Group.
Foto Luc Sterckx
kris-custers
Kris Custers
Kris Custers is financieel directeur bij het internationale radiatorenbedrijf Jaga nv, actief in meer dan vijfendertig landen wereldwijd.

Hij heeft een uitgebreide ervaring inzake finance in een internationale context. Kris is expert in bedrijfsfinanciën.
Jean-Paul Descheemaeker
Jean-Paul Descheemaeker deed jarenlang businesservaring op in de doe-het-zelfsector als managing director van Brico Plan-it en als CFO bij Maxeda DIY.

Vandaag is Jean-Paul CEO van vrijetijdsketen Fun én business coach.
jean-paul-descheemaeker
bart-fransis
Bart Fransis
Bart Fransis was managing director bij DELP invest. Hij is expert in financieel management en weet perfect hoe je best je vermogen kan investeren.

Momenteel is Bart actief als Head of Equity Investements bij Belfius en deelt hij zijn kennis met groeiende en ambitieuze bedrijven.

Daarnaast zetelt Bart ook in de raad van bestuur van VC Quest4Growth.
Eddy Lalou
Eddy Lalou is een expert in It, digital, e-commerce en sales. Hij heeft jaren ervaring in het bedrijfsleven en is nu Global leader in software solution enabling effective customer experience management bij Sitecore.

Eddy Lalou is de man die je kan helpen in verband met sales, it, digital als ook e-commerce.
eddy-lalou
paul-van-de-perre
Paul Van de Perre
Paul Van de Perre is een expert in algemeen en financieel management. Hij is voor meerdere grote bedrijven financieel en algemeen directeur geweest.

Paul was mede-oprichter van de Gimv en heeft de Gimv ook mee naar de beurs begeleidt. Hij zetelt vandaag ook nog in de raad van bestuur van Belgacom (Proximus).

Paul geeft met alle plezier de ervaring die hij met de jaren opdeed graag door aan ambitieuze ondernemers.
Marthe Palmans
Marthe Palmans is een expert in marketing, general management en strategie in de retail, fashion en beauty-sector. Ze heeft al jarenlange ervaring in algemeen management onder andere als CEO van Veritas en Planet Parfum en deelt graag haar ervaringen met jou.
marthe-palmans
mark-goyens
Mark Goyens
Mark Goyens is een expert in algemeen management en HR. Doorheen zijn carrière leefde en werkte hij in 6 verschillende landen. Hij heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het hoogste niveau van het bedrijfsleven onder andere als HR directeur bij Bekaert en President van Bekeart Asia. Mark heeft een specifieke expertise in de integratie van verschillende bedrijfsculturen na een MMA traject.
Peter Quaghebeur
Peter Quaghebeur is een expert in media, communicatie algemeen management en marketing. Hij was jaren aan de slag bij de Persgroep als CEO van VMMA en is nu CEO van WPG, de grootste uitgever in België en Nederland. Ondertussen is Peter ook aangesteld als CEO van SBS Belgium, de groep rond de TV kanalen Vier & Vijf TV. Peter is een topper op gebied van media, communicatie, marketing en general management.
peter-quaghebeur
walter-van-mechelen
Walter Van Mechelen
Walter Van Mechelen is een expert in logistiek en supply chain. Hij zit vandaag in het directie comité van Gosselin, de grootste verhuisfirma voor B2B in Europa en hij is voorzitter van Alfaport, het overkoepelend bedrijfsorgaan van de haven van Antwerpen. Walter is een expert in logistiek en staat open om zijn ervaring ten dienste te stellen aan ambitieuze ondernemers.
Marc Van Gastel
Marc Van Gastel is head of the invest Department at Flanders Investment and Trade (FIT). Hij was ook director van Delloitte’s Innovation Center of Excellence. Daar ondersteunde hij innovatieve programma’s van verschillende groeibedrijven. Marc Van Gastel gebruikt al zijn ervaring nu om ambitieuze ondernemers te ondersteunen en op weg te helpen.
marc-van-gastel
jan-bormans
Jan Bormans
Jan Bormans is een expert in innovatie. Momenteel is hij innovatie manager bij Flanders DC en is Valorisation Manager bij Flanders District of Creativity. Zijn ervaring gebruikt hij nu om andere ondernemers te ondersteunen rond innovatieve uitdagingen.
Walter Bauwens
Walter Bauwens is een expert in mental coaching, sales en algemeen management. Hij was Sales Performance expert bij Ernst & Young en oprichter/CEO van executive interim management bedrijf 3W Direct Management Solutions. Walter wilt vooral zijn ervaring doorgeven aan beginnende en ambitieuze groei ondernemers zowel in harde zakelijke skills alsook de ontplooiing van de innerlijke mens via Holistic Coaching.
walter-bauwens
geert-serneels
Geert Serneels
Na een boeiende periode als algemeen directeur Jobat (4 j) en managing partner bij Ogilvy IC (5 j) werkt Geert Serneels als zaakvoerder van Case by Case en 45 Plus. Als business coach en interim manager begeleidt Geert vandaag tal van bedrijven en organisaties (private sector, KMO's en de non-profit). Naast het verlenen van strategisch advies en het uitvoeren van consultancyopdracten (management, sales en change) is Geert ook een klankbord voor bedrijfsleiders en managers.
Inge Laureyns
Passionate entrepreneur - working with passion - networker - streetwise thinker - gepokt en gemazeld door de FMCG business in sales en marketing, als oa Launch & country manager Innocent drinks, projects bij unilever, pepsico, campina, imperial meat, BD my shopi, nu business unit director bij Van Marcke.
inge-laureyns
kurt-du-mong
Kurt Du Mong
Kurt Du Mong has operational and business management experience in the international chemical industry (Shell / Roche / DSM). Also, he has been active in the worldwide Venture Capital and M&A scene and executed several board positions in high tech start-ups.
Currently he is founding spinouts from reputable R&D institutes and advising larger corporations on their venturing strategy. Kurt enjoys innovative business concepts, securing appropriate company financing and working with a team to create longterm customer value.
Marnix Kint
Marnix Kint heeft zijn ervaring opgebouwd in sales, marketing en field force effectiveness departementen van de pharma bedrijven Warner-Lambert en Pfizer. Via Reflexy, beheert hij verschillenden business effectiveness projecten. Hij geeft vandaag o.a. zeer praktische ondersteuning aan bedrijven die “GDPR Compliant” willen zijn.
marnix