Team

Boudewijn Dupont, Managing Director

boudewijn.dupont@businesscoaches.be

• Leidt een netwerk van meer dan 7000 interim-managers.
• Innoveert, formuleert en implementeert bedrijfsbeleid.
• Is verantwoordelijk voor opdrachten voor interim- / projectmanagers op directieniveau of middenmanagement, voor verschillende key accounts in de Benelux.
• Bouwt en onderhoudt een effectief executive team.
• Is verantwoordelijk voor budget en P & L.

Voordat Boudewijn Dupont de leiding had over de dagelijkse uitvoerende interim-managementactiviteiten bij 3W, was hij de CEO en het bestuurslid van SIM Belgium. Hij heeft uitgebreide ervaring opgedaan bij BAN, het Business Angels-netwerk in Vlaanderen en in leidinggevende functies bij verschillende start-ups. Boudewijn is een people-manager met een netwerk op hoog niveau.

Arne Cosyns, Marketing Manager

arne.cosyns@businesscoaches.be

Arne behaalde zijn Master in sportmanagement aan de Universiteit van Gent. Tijdens zijn stage werd hij gepassioneerd door (digitale) marketing. Na het afronden van zijn Masters diploma, besloot hij om digitale marketing te studeren en volgde hij de postgraduaat ‘Digital Marketing & Communication’ aan de Ehsal Management School in Brussel.

Na zijn stage in het buitenland in Mauritanië, begon hij als Trainee Futureproof Marketing bij Spring Professional. Van daaruit kwam hij in contact met het Business Coaches Network, waar hij sinds november 2017 verantwoordelijk is voor alles wat met marketing te maken heeft.

Arne Cosyns - Marketing Manager
Patrick Maquoi - Senior Advisor
Patrick Maquoi, Senior Executive Advisor

patrick.maquoi@businesscoaches.be

Patrick heeft een sterke ervaring als business developer, opportunity creator en sales generator.

Met een bewezen track en sterke ervaring op lange termijn binnen de sectoren Telecom, Automotive, Industry, Transport en Energy, begrijpt Patrick de dagelijkse bedrijfsbehoeften en de uitdagingen voor de toekomst.

Met open oren en ogen, altijd beschikbaar om te luisteren naar de behoeften, doelstellingen en ambities van uw bedrijf.

Baudouin Serckx, Senior Executive Advisor
Baudouin Serckx
Nadine Verbruggen - Senior Advisor
Nadine Verbruggen, Senior Executive Advisor

nadine.verbruggen@businesscoaches.be

Nadine heeft een masterdiploma in toegepaste bedrijfseconomie. Ze heeft een sterke ervaring in de detailhandel. Aan het begin van haar carrière werkte ze 10 jaar aan de vraagzijde voor de belangrijkste distributieketens in België.
Daarna was ze  20 jaar actief als serviceleverancier in voedingsproducten waarvan minstens 10 jaar op hoog niveau met aanzienlijke uitdagingen op het gebied van internationale verkoop en marketing.
Nadine werkte samen met een aantal internationale private equity-bedrijven tijdens haar carrière in M & A’s. Ze heeft een grote expertise in change & transformation management.
Nadine is een people manager, goede luisteraar, aanspreekbaar, samenwerkend, strateeg en altijd altijd klaar voor het afstemmen van communicatie, mensen, cultuur, processen, kernwaarden en systemen om de doelstellingen, behoeften en ambities van uw bedrijf te waarborgen.

Patrick Ngoi, Senior Executive Recruiter

patrick.ngoi@3w.be

• Is verantwoordelijk voor werving en interim-managementonderzoek.
• Beheert de kandidaat-database.

Patrick is sinds 2007 actief in rekrutering. Voordat hij voor Business Coaches Network werkte, was Patrick Ngoi Research Consultant bij Odgers Berndston, het op een na grootste bedrijf voor executive search in Europa; een International Associate Researcher bij Carrée Biebuyck & Partners, een onafhankelijk en zeer gerenommeerd wervingsbureau gespecialiseerd in het zoeken en selecteren van hoogwaardig personeel op alle gebieden; en een Industry Practice Leader bij Phoenix Executive, een dynamische internationale onderzoekspartner voor talent.

Patrick Ngoi
Sophie Bisschops
Sophie Bisschops, Business Support Manager
Marc Feyen, Board Member

Eigenaar en Managing Director van InterPro Consulting GCV sinds 2012.
Marc is een meertalige en resultaatgerichte leider met een pragmatische benadering met adviserende diensten voor fusies en overnames, strategie en management en herstructurering.
Voordat hij zijn eigen bedrijf begon, werkte hij 31 jaar voor het Amerikaanse specialty chemicaliënbedrijf Ashland Inc. en bekleedde verschillende managementfuncties in de verkoop, zakelijk directeur EMEA, M & A, Strategie en Speciale Projecten voor bedrijven in EMEA. Van 2009 tot 2012 was hij lid van de Europese Raad van Ashland.

Tegenwoordig is hij lid van de raad van bestuur van Pandion Partners S.L. (Internationale groep gespecialiseerd in grensoverschrijdende fusies en overnames en bedrijfsfinanciering), evenals lid van de raad van bestuur van Smart Human Capital Group NV.

Hij probeert zijn ervaring in strategie, financiën en fusies en overnames te delen in verschillende adviesraden en met MCE (Management Center Europe) in Brussel, waar hij Senior Associate is.
Van opleiding is hij chemisch ingenieur en houder van een MBA van de universiteit van Brussel.

Marc Feyen - Board Member
Kim Ciers
Kim Ciers, Board Member

Kim heeft een diploma in Toegepaste Economie. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring opgedaan bij een premium bank in België. Kim is gespecialiseerd als zakenbankier in innovatie. Binnen Smart Human Capital Group is zij, samen met Boudewijn Dupont, de belangrijkste aandeelhouder en ondersteunt het bedrijf in de lange- en middellangetermijnstrategie.